Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

miércoles, 18 de octubre de 2017

Victimisme, corrupció, legalitat, il.legalitat, revolució, república, cap on ens portarà aquest còctel?

Ufff!!! quin estrès.

Uns/unes per una via, altr@s per l'altra.

Uns/unes només llegeixen i escolten el que els interessa, els altr@s també.

PP desqualificat per una corrupció pudenta des de fa molt anys, neoliberal total, lladres de les llibertats de la classe treballadora i honesta. Ciuarapdecat exactament el mateix. Amb la peculiaritat que la corrupció(merda) catalana no fa pudor, o preferim que ens robin els nostres.
"Patente de corso" per a dirigir i manipular. Anc i omnium amb els diners de la gent treballadora i honesta ara martirs, presos polítics?

On l'esperit crític?

Jo no entenc com va tornar a sortir el pp majoria, o sí. llei electoral tendenciosa o que afavoreix territoris poc poblats i conservadors. Catalunya exactament el mateix, ciu ja es va cuidar i bé d'afavorir terres de l'interior més conservadores contra les aglomeracions metropolitanes. Qui va ajudar a investir Rajoy, ciuarapdecat i amb l'elecció de la presidenta de la càmera, el mateix, quin "chasco" quant no els van acceptar com a grup propi, diners dinerets de la classe treballadora i honesta a altres butxaques.

Ara, tot i que les carregues de l'1 O van ser vergonyoses, també hi ha un costa obscur que ningú vol veure i acceptar. Fer-se la víctima ha donat i segueix donant molts beneficis als menys a ciu durant molts anys. Ara felipito, ara aznarito, ara qui toqui. Amb l'objectiu principal, omplir-se les butxaques amb els diners de la gent treballadora i honesta. Ara quin paperot els que han viscut del "cuento" d'algú ho havia de dir tants anys i del 3%. Reparteixen clavells.

Ara és el sector "indepe", que no para de queixar-se, són els únics que poden obrir la boca, si tu discrepes, fascista! Què ens estan fent, avis, avies i nens, nenes colpejats, quina mala gent els de madrid. Els mossos mai ens han reprimit i colpejat, son els nostres. Que bons i pacifistes que som, a la revolució amb un somriure, es que som millors,som superiors, més treballadors. Apa fora, marxeu, que em de treballar. Ho hem fet tot bé. Encara que el govern s'ha salta al parlament i la llei, ho fem per que volem un país millor, més just, repartirem la riquesa equitativament, entre tots els indepes...que bons que som. Som els únics demòcrates, els únics que defensem les llibertats, la igualtat, la fraternitat...de la ma de ciupdecat i mireu que ens estan fent.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog