Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

viernes, 19 de enero de 2018

Al sr. Puigdemont, "el final del Quijote", perdó del Quixot

Ho sé, com a Tirant lo blanc no hi ha res.

Ara parlen(els indepes) de la resiliència dels independentistes, quina fortalesa, quina voluntat, quin poble!
Jo, encara que nascuda a la franja i haver parlat tota la meva vida el català, al no ser independentista no soc ni catalana ni resilient.
Tot i el vam patir a casa nostra el temps aquell(setembre, octubre, novembre) amb la sensació de que, en algun moment u altre, tindríem que abandonar, deixar enrere, tot allò que més estimem; la nostra vida, la nostra casa, la nostra terra i que com, els jueus i els morisc en el passat, els no independents també tindríem que abandonar la nostra terra.
Evidentment, el patiment i l'angoixa que vam experimentar no es pot comparar, ni de lluny, amb la resiliència dels indepes. Diuen que a Europa els admiren!

Tot i que viure en una república de treballadores i treballadores de totes les classes units amb justícia i llibertat és allò més desitjat, la seva república no es la meva.

Per lo que hem patit i pel que podem tornar a patir senyor Puigdemont aquí un petit apunt del final del Quixot:

Señores –dijo don Quijote–, vámonos poco a poco, pues ya en los nidos de antaño no hay pájaros hogaño: yo fui loco, y ya soy cuerdo; fui don Quijote de la Mancha, y soy agora, como he dicho, Alonso Quijano el Bueno. Pueda con vuestras mercedes mi arrepentimiento y mi verdad volverme a la estimación que de mí se tenía, y prosiga adelante el señor escribano.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog