Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

lunes, 19 de febrero de 2018

Anna Gabriel, quina vergonya, ho heu emmerdat tot i ara a Suïssa, regne del neoliberalisme salvatge, amb els diners de la gent treballadora i honesta.

Quina vergonya, la desobediència o el no reconeixement de l'estat central, és una excusa massa ximple.
Suîssa més democrática que l'estat espanyol, "anda que ja te vale".
El paradís del neoliberalisme salvatge, si tens diners ets molt guapa però sinò caca. I si no et trobes bé i no vas a treballar, no cal que tornis estàs acomiadada. Tu, es clar, de diners en tens molts, són els de la classe treballadora i honesta.

https://www.rts.ch/play/tv/temps-present/video/quand-je-serai-vieux-je-serai-pauvre?id=8901740&station=a9e7621504c6959e35c3ecbe7f6bed0446cdf8da

Com es pot respectar la república catalana i les seves lleis, amb els i les sense lleis, o amb els i les que l'únic que volen es seguir tenint les mans dintre de la borsa?

Heu recolçat a la dreta corrupta catalana en nom de no sé quina classe de república, o  més aviat, en nom de tocar diners de la classe treballadora i honesta(és el únic que us interessa) amb l l'excusa de la desobediencia a la política corrupta d'allà, però, no a la d'aquí, per allò de la merda catalana no fa pudor)) per acabar anant-se'n a viure del "cuento de la política corrupta" a Suïssa. La gran democracia neoliberal o capitalista salvatge. Ole, ole, Anna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog