Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

sábado, 6 de octubre de 2012

Clase política española, a por ella!

sea catalana, extremeña, vasca o andaluza, no digamos castellana y madrileña!
Se han blindado de privilegios a costa de la gente trabajadora y honesta.
Un ejemplo de esta casta de codicios@s: la ciudadanía siempre con fina ironía! pero deberiamos de ser más contundentes, por ejemplo QUE NADIE FUESE A VOTAR...qué fácil!


Avisem a tots els militars espanyols que es desplacin a Catalunya amb els tancs, que hauran de seguir les següents instruccions: 
    • Tan aviat arribeu a Barcelona els tancs que entrin per la Diagonal hauran d'aparcar al Passeig de Gràcia i carrers laterals sense obstaculitzar ni els carrils Bici ni els carrils Bus. Els que entrin per la Meridiana ho faran al Passeig de Sant Joan i Ronda Sant Pere. Avisem als conductors que, a tots aquells que aparquin en doble fila o sobre els aparcaments destinats a les motocicletes, la grua municipal se’ls hi emportarà el vehicle blindat sense contemplacions.
L’ajuntament habilitarà uns lavabos públics, perquè els invasors, quan tingueu pipi, no hagueu d’anar al bar a fer gasto. Recordeu que a Catalunya, no s’acostuma a posar una “tapa” cada cop que es demana una canya de cervesa, i per tant, si heu fet gana al travessar els “Monegros” i a més de buidar la bufeta, voleu menjar en un d’aquests establiments, es molt probable que al tercer dia de la invasió, ja hagueu exhaurit la paga. 
    • Entenem que els espanyols no sabeu que és un peatge perquè al vostre país no n'hi ha, però aquí són de pagament obligatori. Els reconeixereu perquè són com les “garites” que teniu a l’entrada del “cuartel” (amb barrera inclosa), però ficades al mig de l’autopista. Hi podeu pagar amb cash o en efectiu. Us recomanem que porteu “suelto” perquè amb lo malament que està l’exercit espanyol, si heu de fer servir la VISA ORO del capità de la companyia, és molt probable que el sistema no ús l’accepti. Si veniu de fer unes maniobres amb l’OTAN i entreu a Catalunya des del nord, intenteu evitar el Túnel del Cadí, doncs té un peatge que no li desitjo ni al meu pitjor enemic. Si dins del tanc aneu la dotació complerta, o sia, que sou 3 o més de 3 (el conductor, el “teniente” i el del canó), porteu un Teletac i us heu ficat en el carril adequat (sobretot..!), feu-ho saber al cobrador i us farà un descompte. Ni se us acudeixi dir-li que “No voleu pagar”, perquè us prendrà la matrícula i el Felip Puig us fotrà una multa de 200 euros que haureu de pagar sí o sí. I no s’hi valdrà a dir que estàveu envaint Catalunya, que “la pela és la pela” i aquí es paga per tot.

    • Tots els tancs participants de la invasió hauran de dur la ITV al dia. Si heu instal·lat a darrera hora una metralladora suplementària o un llança míssils no homologat i la heu de passar amb urgència, pregunteu per l’Oriol Pujol que, a lo millor us pot solucionar el problema.
Apa, bona invasió i ja sabeu que nosaltres us esperarem asseguts a sota la figuera.


V I S C A C A T A L U N Y A LLIURE.. !!!
 





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog