Final del patriarcado

es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pama.

viernes, 26 de septiembre de 2014

Nacionalcatalanisme(controlen si ets o no ets naciindependentista casa per casa amb braçalet identificatiu), la família, el capo, la capa, la corrupció, tot es culpa de Madrid, la merda catalana no fa pudor.

La qüestió és personal
no política.
El polític del partit del 3% , 5% o a saber,és un sant incorrupte i els devots, com sempre, amb una fe que mou montanyes d'euros cap a les seves butxaques, creuen de manera incontestable en el dogma.
CIU i ER han estat els primers en dur a terme les retallades contra la gent treballadora i honesta, però tot és culpa de Madrid(no hi ha diners perquè espanya ens roba).
Ciutadania catalana, ciutadania lliure i crítica? quina pena de manipulació de masses i de imaginari col·lectiu fals i irreal o tots i totes som la mateixa merda?
Madrid caca, Catalunya caca, clase política caca, es tapen uns als altres(Herrera no ho entenc) esquerra ja sabem de quin pal va, molt parlar però corrumptes...corruptes... i la ciutadania?, com pot/podem viure amb aquesta pudor que ens  l'envolta?

No hay comentarios:

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog