Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

viernes, 28 de septiembre de 2012

Ciu, una trampa mortal política

Ciu es la dreta conservadora, neoliberal, corrupta(cas Palau, i els que es van deixant sota l'estora, dels quasl no en sabrem res, us ho ben asseguro), fent el llit a Madrid sempre que els hi ha interessa  tant amb el gonzalez com amb l'aznar, zapatero i ara rajoy, i sempre gràcies a una pàtina de m...que ha amagat sempre el seu vertader rostre. El PP català, sinó hi hagués el PP de madrid, ara i abans.
Vividors i vividores, porten 30 anys sense treballar i visquen ells i elles,i els seus satèl·lits  a costa del treball de la gent com cal i ara... valga'm l'univers, es presenten com els salvadors de la pàtria.
Van ser els primers que vana presumir que eren capdavanters de les retallades en la educació pública i en la sanitat pública, en detriment de la majoria de la població a favor dels negociets dels amiguets i amiguestes, de la trama  de m... de la que formen part.
I ara...valgam l'univers van de guais, del paraguai.
Es evident que ens prenen per un ramat, igual que el de madrid.
"Borregs, borregues", ciu i qui com ells i elles, tenim posat en vosaltres totes les nostres esperances de seguir visquen com a pachas. No ens defraudeu.
Saben perfectament que ens poden manipular amb aquest desig legítim d'una gestió econòmica mes equitativa. O saben perfectament. Però sense un programa solidari i de benestar social? Amb un projecte reformador de la política, que no sigui el" modus vivendis luxuxum" de l'elit egoista de sempre?
Si ens basem en el principi, que molta gent defensa, que la merda catalana no fa pudor, estem ben apanyats i apanyades. La merda fa pudor a tot arreu,  i si partim amb aquest principi polític bàsic, està clar que la pudor ja es comença a sentir.
Curiosament, durant la manifestació de la diada no va aparèixer cap grup incontrolat, a totes les manifestacions contra les retallades i el mal govern, sempre han aparegut infiltrats policies o pagats per la policia, i  torno a repetir, valga'm l'univers, ni un grup rebentador de manifestacions.
Sense un programa real, social i solidari,  una fulla de ruta, amb l'obligació de cumplir-la, sinó dimissió.Amb un sistema electoral el més obert i democràtic possible amb una separació de poders totals, amb una gestió nítida, transparent, no votant partits sinó a les persones amb una gestió honesta i acurada, no a la perpetuació en els carrecs i etc.etc.etc. és possible pensar que les coses seran diferents?
Massa personalisme encisador de serpentes.
Catalans, catalanes ens mourà únicament la reivindicació, legítima, d'una gestió econòmica(la pela és la pela) o pensem també en un estat solidari i de benestar social?
The game is over!
Com ens veuen, com ens tenim que veure:




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog