Final del patriarcado

es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pama.

jueves, 26 de noviembre de 2015

Junts x sí desesperats per la por a que es remeni la merda ho accepten tot...CUP els capitalistes se les saben totes i ara utilitzen l'ara o mai en propi interès...cap clar i vot assembleari són incompatibles amb aquesta gent que són el mateix que a Madrid o pitjor aquells no m'enganyen, aquests van de màrtirs!

Retallades en educació pública, sanitat pública benestar on han anat a parar tans diners? i que no em diguin que es culpa de madrid que ja està bé de que ens prenguin per lel@s!


PER NO OBLIDAR

Volem recordar que el Govern de la Generalitat va ser el campió de les retallades l’any 2012 i següents. Fins i tot va donar lliçons al Govern Central sobre com havia de retallar. Per tant, els treballadors i treballadores públics de Catalunya vam patir doble retallada, i se’ns van treure drets que havíem aconseguit  al llarg de molts anys de negociació.
Ara que el Govern Central ha revertit part de les seves retallades, el Govern de la Generalitat es nega a negociar les mesures que ens permetrien recuperar algunes de les condicions socials i econòmiques perdudes al llarg d’aquests anys.
A la reunió de la Mesa General del dia 6 de novembre, la representació de l’Administració no ha fet cap proposta  per recuperar ni la paga, ni la resta de drets perduts. Simplement proposa la creació d’un grup de treball per estudiar les retribucions.
Pel que fa als dies d’assumptes propis i vacances per antiguitat ens proposen tornar-nos un dia per l’any 2016, quan la resta d’administracions, els tornaran tots a partir d’aquest mateix any 2015.
Amb aquestes propostes i la manifestació reiterada que un govern en funcions no pot prendre decisions sobre aquestes matèries (ho han titllat de deslleialtat institucional) el Govern de la Generalitat  es burla dels seus treballadors i treballadores i insulta la intel·ligència de la representació social.
CCOO, IAC i UGT exigim al Govern de la Generalitat que compleixi amb les seves obligacions i faci una proposta seriosa per recuperar la paga de 2012, per poder gaudir dels dies de permís que tenen la resta d’Administracions de Catalunya i gairebé totes les Comunitats Autònomes .
...
DECISIONS A FAVOR DE LA GENT TREBALLADORA I HONESTA NI AHIR NI AVUI, I ARA, ELS CALERONETS PELS AMIGUETS NO PER LA PURRIA.

No hay comentarios:

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog