Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

sábado, 19 de agosto de 2017

No tinc por...amb la por no es pot viure però si que estic neguitosa.

Ara hi ha molts controls, molts mossos i cossos de seguretat vigilant. Es posaran proteccions a les zones més visitades, això durarà el que durarà, ens confiarem, normal, i quant menys ens ho esperem tornaran a atacar de la manera brutal que ho solen fer.
Edad Media i siglo XXI
Tenim una realitat política complicada, molt complicada: Govern(corruptes), Generalitat(el procés), Ajuntament (govern atacat per tots el flancs, no volen que es pugui fer una política diferent, més justa. Tot i els perills de caure en el mateix). Cada u a la seva?
Sembla que hem de donar gràcies a que un accident evites que poguessin preparar l'explosiu que volien utilitzar contra gent innocent. El que pretenien era que la massacre sigues molt pitjor, si cap. Si que cap. No tenen cap mena de sentiment, el fanatisme anul·la la seva vessant humana, no tenen pietat, això és el que aconsegueixen les interpretacions fonamentalistes de les religions o l'excusa que utilitzen(la religió) per fomentar l'odi. Encara que sabem que darrere d'aquest captadors i fomentadors de l'odi, el que hi ha són diners. Cobren per seduir JOVES per la causa terrorista prometen-los el paradís. Marginats a la terra.
Qui els subvenciona?, de què viuen? A Finlandia l'estat amb les seves ajudes a refugiats, com he dit, sempre paguen justos per pecadors. La comunitat musulmana que viu i treballa amb pau, que en pensa? Els fabricants d'armes del món occidental són conscients que els seus beneficis estan tacats de sang innocent i que alguna cosa a veure tenen amb els atemptats i les morts? Les amistats perilloses amb els paisos productors de petroli a canvi d'un percentatge què?
La dependència brutal de l'economia capitalista del petroli és "natural" o forçada per una xarxa d'interessos entre les elits d'aquí i d'allà? Es penalitza l'energia solar, això es pot entendre? Realment interessa trobar alternatives al gran xollo del petroli contaminant?

Els fanàtics fonamentalistes del procés independentista estan molt preocupats, ha quedat en evidència quines són les seves prioritats. Jo sempre he pensat que el que més els interessa(abans que la gent) és passar del 3% al 100%, les retallades i presumir-ne, un exemple.
Jo no he estat mai independentista, no he entès mai que "Catalunya" els hi funciones tant bé(3/5%) als polítics catalans de dretes, però, el govern de dretes de Madrid és, al meu parer tant lamentable i corrupte que dones ganes de escopir-los a la cara. M'havia dit, votaré sí tot i que el somni d'una república de treballadors i treballadores de totes les classes units en justícia i llibertat, està molt lluny del projecte de junts pel no se què...tot i la patètica aliança de les cup. Ara al veure l'actuació del govern català, morts catalans i espanyols i més, que us heu tornat idiotes? Tinc clar que en cap moment aquesta gent em representa. Menysprear per sentir-se superior! quina pena. Fanatisme i fonamentalisme català?

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog