Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

lunes, 30 de octubre de 2017

Bèlgica, terra d'acollida de Theo Franken(a la dreta del pp i ciuarapdecat)

No entenc res, quina manera de jugar amb la gent.

Només els poden defensar els que viuen de les subvencions amb els diners de la gent treballadora i honesta.

Tan "burrus" son que, en cap moment van arribar a pensar on els portaria saltar-se les lleis a les braves. El mandat del poble(amagar la corrupció?). Poble al que van enviar a primera línia del front i ells ben protegits a la rereguarda i votant la república bananera amb vot secret, ells i elles que només fan que repetir que el seu deure es dur a terme el mandat del poble al que han seduït amb il·lusions i mentides fins al punt de que obviïn que són un govern de dretes, neoliberal i corrupte

Pobre poble i pobra gent a la que han enganyat i manipulat d'una manera vergonyosa. Presumien de que l'estat no els hi farien res i la gent aplaudint.

Poca categoria humana, de política res, chupópter@s i vivid@rs... igual que els del Congrés. Algú us ho havia de dir!!!!!! 300 anys gràcies als interessos comercials d'Anglaterra i la elit de Catalunya que l'únic que volien eren calerons, caleronets. Poc o res els importava la gent a la que van portar al sacrifici. Si fa o no fa igual que ara, sempre vivint de fer-se les víctimes per viure "a cuerpo de rey"

Se'm cauria la cara de vergonya, no per defensar la república, que és un desig que comparteixo, sinó que siguin uns mentiders, caradures, ignorants i incompetents.

i de les cup, vaja tela, quin discurs mes al.lucinant. Ara diuen que han de reconeixer que no estan preparats per tirar endavant la república amb les empentes que li han donat.

Això sí de cobrar ja en saben i els altres ja n'han après, ja.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog