Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

lunes, 9 de octubre de 2017

Catalunya, inde...inde...independència


Demà no se el que passarà.

Jo em pregunto, hi ha un altre projecte polític català millor que dur a terme una gestió honesta, sense corrupció, amb una cura brutal per l'escola pública, des de 0 a 3 anys fins al final de l'eso i si s'ho val fins i tot la universitat i investigació? Hi ha un projecte millor que la inversió en salut, en benestar, en projectes que respectin el medi ambient, agricultura sense transgènics, llars pels avis dignes i no a preus desorbitats, treball digne, empreses dignes, habitatge digne, urbanisme digne i no una societat sota el control del capitalisme salvatge?

No hi han pensat?

Això no s'ha pogut fer fins ara?

En vegada de dir la merda catalana no fa pudor o prefereixo que em robin els d'aqui, no hagués estat més digne demanar una gestió lo mes transparent possible i respectuosa amb tothom i que poses en evidència la corrupció i el tarannà polític del pp?

L'únic que s'ha sabut fer es desviar diners públics cap les butxaques d'alguns i algunes i per comprar consciències?(tot i que molta gent ho feia de gratis, per amor a un ideal, a un sentiment) Era necessari gastar tants i tants diners en campanyes, en paper, en mobilitzar a la gent, abans que seduir-la amb la veritable feina ben feta, no la dels lladres del 3/5%?

Política o ciutadania, qui ha de marcar el pas? Els polítics corruptes?, la ciutadania que per defensar allò que estima ha perdut l'esperit crític? Els que volen viure i treballar amb dignitat sense menystenir a ningú?

Malament ho tenim, pensar en els enfrontaments que es poden desencadenar i evitar-los seria d'allò mes intel·ligent.

Política i intel.ligencia possible o impossible?

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog