Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

domingo, 9 de agosto de 2020

Entrevista a Miquel Iceta amb el director de TV3, Vicent Sanchis, curiós un president que no va a cap reunió per salvar vides, (amb quina cara es van deure quedar els altres) però no renuncia a cobrar el seu sou cada mes. El problema de les properes eleccions, una llei electoral espanyola perversa que els hi va agradar i molt als convergents..i els agrada.

Sr. Iceta, en general el respecto com a polític i persona tot i que a vegades no. 
Una entesa per desplaçar la entelèquia, difícil. Encara que m'agradaria penso amb la corrupció que com vostè bé diu està massa estesa i jo penso és estructural, o sigui que parlant de classe polític ningú està lliure de culpa. Coalició per una bona gestió sense corrupció, un somni, una il·lusió, complicat. Guanyeu massa diners per a fer política del bé comú. La classe política en general, vull dir, és una política sense anima.
Els que només pensen en groc, vergonya fan els que sempre van de víctimes amb el sou que cobren. Ara suposo hauran encarregat a les empreses afins un llaç ben groc i ben gran per posar-lo a la porta de les carpes, no tenen vergonya, amb els diners que cobren i no saber ser una bona gestió, només ideologia i interessos pecuniaris, el procés no és altra cosa, això sí, els de una elit benestant, al poble caca.
Davant una situació tan greu com la que estem vivint i veus les carpes hospitalàries, penses, la ciutadania no es el primer, primer la entelèquia, la gent desprès, vull dir tota la gent, tota la ciutadania per a ells un pufo, sempre a la seva amb els diners de tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog