Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

miércoles, 6 de septiembre de 2017

Parlament de Catalunya, avui, per plorar!

Els segadors era el cant del poble explotat per les elits catalanes i castellanes, contra aquestes, encara que inicialment era eròtica pura. Ara és el cant de les elits catalanes corruptes i de les cup que pacten amb elles per això de que el fi justifica els mitjans!!!

Sra. Forcadell, el dia que va dir viva la república catalana, va donar ales al pp i va posar a la gent treballadora i honesta, desprès d'haver patit les retallades del seu partit i del seu admirat Artur Mas (de les que n'estava ben cofoi, i ara, a més, ens demana diners desprès del que ens van robar) a la vora d'un penya-segat que se'ns va engolint entre una dreta cavernícola i una dreta del 3% "moderna" que vol el mateix que la dreta cavernícola, robar el 100%.
Els de les retallades a l'escola pública, la sanitat, benestar ens demana 10€(ANC I OMNIUM) quina caraduduraduraduradura!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog