Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

domingo, 20 de septiembre de 2009

Más incompetentes...pero, ¡en manos de quién nos hemos puesto!

Una profesora expresa su malestar, y pienso, el de much@s profesor@s, lo que están haciendo el Departamento de Educación, dando 1/3 de jornada al profesorado, es fomentar el trabajo precario y la indignidad de la clase trabajadora en la enseñanza. Ell@s y ellas deberían cobrar 1/3 o nada por incompetentes.


Hola,

Sóc una mestra més de les que formen part de la llista d’interins i substituts de Catalunya. Des d'aquí m'agradaria manifestar en nom meu, però en representació de molts companys, el desacord amb la política actual del Sr. Maragall i del seu equip de govern.

Són moltes les decisions que l'actual govern ha pres en els últims temps. Per contra, nosaltres hem tractat de manifestar el nostre desacord tot i que no se’ns ha volgut escoltar.

Concretament vull expressar la meva disconformitat en com s'estan tramitant els nomenaments telemàtics. És provable que hi hagi alguna que altra negligència en el procés i assignació de places, però és clar, no disposem d’informació precisa i clara, amb la qual cosa no podem esbrinar-ho. Hi ha una manca d'informació total, cal exigir seriosament al Departament que revisi les seves actuacions i seguir reivindicant més transparència en la gestió.

Es necessari buscar solucions i PARALITZAR els nomenaments telemàtics. Tal i com es gestionava anteriorment ja ho teníem bé. Volem nomenaments PRESENCIALS!!! Ara no tenim cap possibilitat d’escollir destí en funció del número, fins i tot una persona amb un número superior li pot ser adjudicada una plaça abans que a una altra amb un número inferior... en fi...

Per postres, l’ocurrència tan economista que ha tingut el Departament, els 1/3 de jornada. Tot i que ens ho estant venent com una optimització de recursos humans, aquesta mesura és una reducció de personal en tota regla, consegüentment oferint uns contractes escombraries. Els interins d’aquest país hem passat a ser un número, semblar ser que en l’actualitat el Departament pot prescindir de nosaltres. Ja no recorda quan es va implantar la sisena hora quant tant ens va necessitar i de la utilitat que li vam ser.

No podem permetre que desmereixin la nostra professió els mateixos polítics, afirmant realitats molt diferents de les que sentim i vivim els mestres diàriament. Com poden fer afirmacions gratuïtes i titulars tant llaminers...??? Com s’atreveixen afirmar que els interins tindran més feina que mai? Que les mesures proposades l’any passat pel Departament (hores extres i demés) no afectarien als interins...??? Com no s’avergonyeixen d’afirmar que no han reduït personal, quan 2 mitges jornades deixen de ser una jornada sencera?? Com el curs passat van oferir 20 places de comarcal Segrià – Pla d’Urgell i aquest curs 11......? Perdonin, això és una reducció de personal en tota regla!!!!! Facin una comparativa de personal dels centres respecte els curs passat i presentin-la al Departament, exigim explicacions!! Que deixin de mentir. No podem permetre que persones que no pertanyen al nostre àmbit i per tant amb menys possibilitats de ser crítics, creguin totes les bajanades i mentides que es dediquen a dir els representats del nostre govern.

Penso que és necessari frenar i plantar clara a totes les actuacions tant desmesurades i poc realistes que el Departament està duent a terme. Hem de mobilitzar-nos i fer-nos sentir, no podem permetre que es prediqui QUALITAT I QUALITAT quan s’estan adoptant mesures que dificulten la nostra tasca com a docents, l’organització a nivell de centre, l’atenció a la diversitat, i tants altres aspectes del nostre dia a dia a l’aula.

Aquesta carta únicament vol manifestar la inquietud i el malestar personal i probablement de gran part del col·lectiu de mestres i professors en quant a la política del Departament d’Educació.

Les persones que creiem en l’Educació de Qualitat NO creiem en el Sr. Maragall.

Fem-nos sentir, lluitem per fer arribar informació real de la SITUACIÓ DE L’EDUCACIÓ CATALANA i del nostre professorat.

EXIGIM CREAR PONTS EN LLOC DE TANQUES!!!

Una mestra indignada,

Marta Ruestes de los Santos.

USTEC·STEs IAC, Actualitzat: 20/09/2009 13:41 (919)





Vaja manera de distorsionar la realitat dels nomenaments presencials. Una de les presentadores sembla que estigui per defensar al departament, tot i que forma part del joc, diu coses que no són certes. Abans res de disbauxa, molta gent (ja que es nomenaven totes les especialitats al mateix dia)però al mes d'agost tot era transparente i les adjudicacions durant l'any igual de transparents, et convocaven i es respectava el nº d'ordre escrupolosament i tu triaves amb la llista al davant. Ara ni de lluny pots saber perquè un numero per darrera t'ha passat al davant.L'opacitat fa tremolar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog