Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

martes, 20 de octubre de 2009

Cas Millet o ara fins el jutges diuen nonononononoooooo



Quina vergonya, dintre de no res aquest "senyor" viatjarà a qualsevol paradís fiscal a viure "com un senyor" amb els diners que ens ha robat i ens han robat. Deia ahir que la separació de poders es una paròdia, tot el poder està concentrat, i ben concentrat entre ells, ja que fan una bona pinya.La tranquil.litat del "senyor" Millet es tan sospitosa que dona la sensació de que ens prenen a tots i totes per dèbils mentals, per idiotes, que se'n riuen de la població a base de bé.Està clar que més d'un a posat la ma dintre dels sac, i que encara vivim "resabis" ancestrals en que la justícia no era igual per als rics que per als pobres, els rics podien fer el que volguessin i sempre en sortien indemnes, però ull al que faci el "populacho", contra tots i totes ma dura, sinó perdrien els privilegis. Seguim dintre de la bombolla de la corrupció i la picaresca, fora d'aquí pobres de nosaltres. Certament sembla que la justícia està per defensar als rics i als pobres, ...o sinó prova a portar una senyera de la república o a cremar un paper amb una foto, ja veureu el que ens passa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog