Final del patriarcado

Es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pamamapa.

lunes, 13 de abril de 2020

Covid-19 Mascaretes catalanes, mascaretes de Madrid, pero el que fan es enverinar-ho tot i a tothom, que poc els importa la gent.

Ben poc, la veritat, però amb tota la pléiade que paren la má, per ser fina, que teniu, es imposible la autocrítica. Sobre la cifra de mascarillas, a poco inteligente que se sea, si se ha hecho a posta porque la cifra tiene su que, el que lo o la que lo ha hecho, tenía tantas ganas de fastidiar tanto a Barcelona como a Madrid.
El ridículo más espantoso ¿por parte de quièn?

Al govern català, vau dir que dema dia13 d'abril repartirieu mascaretes a tota la gent que anirà a treballar en un afán de cuidar la salut dels catalans. Ha estat que no. Per més endavant.
Circula un vídeo de la Garriga poble de la sra. Budó, ple de gent amunt i avall, per allò del confinament i el que pateixen pels catalans, (serà per alguns, per uns altres, ja sabem), degut al qual ha tingut un rifirrafe amb el sr. Coscubiela.

Fake o no fake, en saben tan.

No va poder ser.

14.000.000 sembla a una empresa del Maresme. El que no entenc és on estava aquesta empresa durant aquests últims mesos que tant necessitats estavem de material sanitari i sobretot de mascaretes.
Una empresa de Vilassar de Mar, em sembla, municipi per la independència i també de...

Avui el sr. Buch fa aquestes declaracions a Catalunya Ràdio:


🔴 Miquel Buch: "Se'ns han lliurat 1.714.000 mascaretes, una xifra simbòlica i nefasta per a Catalunya. Si la propera xifra té a veure amb el 1939, no els ho permetrem. Amb la història dels catalans no s'hi juga" #CoronavirusCatRàdio https://t.co/UGElG7XBcG https://twitter.com/CatalunyaRadio/status/1249687793783181312?s=20

Al 1939 l'exèrcit de Franco no envaeix únicament Catalunya sinó tot el territori que havia estat lluitant contra el feixisme y defensant la República. En aquell moment Febrer, Madrid encara resistía.


A Madrid, ¿Es cierta esta cifra? porque se ha retuiteado a gusto, el que yo he recibido textualmente:
1.714.000 mascaretes ens envien, cal ser mesquí.

Mesquí,mezquino, una palabra que adoran, eso sí dirigido a los españoles y a los catalanes no independentistas, ya sabemos, ell@s, el pueblo elegido.

Y si no que se lo digan a Coscubiela.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, comentarios.

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog