Final del patriarcado

es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pama.

sábado, 5 de junio de 2010

Adéu, Espanya

Amb el mateix sistema polític?, amb la mateixa llei electoral?, governant d'espatlles als interessos de la ciutadanía?, de forma corrupta, sense assumir responsabilitats i dimitir?, o en base a una política més clara, honesta i amb l'ùnic objectiu d' aconseguir un món més just.
La història de Catalunya, del poble catalá, encara está per escriurer(tot sóncomtes, el que van passar els pagesos de remença per a defensar les terres conquerides amb la sang i sacrifici dels avantpassats, un drama ple de repressió i misària.Va ser un princep aragonés que va intentar tornar la dignitat als pagesos. Explotació de dintre i de fora, pero molta de dintre ja que, la història del catalanisme polític, excepte un breu període (segona república) ha estat encapçalat pels interessos burgesos conservadors . Ara el tripartit defensa els seus interessos de quotes de poder y de privilegis polítics derivats del control dels diners de tothom en benefici propi.
Dificil decisió.

No hay comentarios:

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog