Final del patriarcado

es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pama.

martes, 27 de mayo de 2008

Decret de sequera


Pantants vomitant,camps inondats,Miravet indignada ¿què està passant? Hi ha una certa resistència a aceptar els fets, els interessos són molt més forts. Urbanitzacions per tot arreu, cases en construcció, hotels, turisme... creixement sostingut? No! especulació i interessos de que tot segueixi igual.
Entenc la gent del Baix Ebre, si hi ha necessitat d'aigua a causa d'una sequera extrema, el minitrasvassament per consum bàsic humà, endavant, però arribar a no acceptar la realitat de que les darreres plujes han acabat amb la necessitat, això es inadmisible, l'actitud del govern es sospitosa i inacceptable.
De la mateixa manera entenc que el tripartit hauria de explicar quins eren els objectius de tots aquets informes que van demanar a dit? La ciutadania te dret tot i que estar clar que si no haguès estat per la filtració interessada, d'aquests 32 milions de € no n'haquessim sabut res de res.Això és la política?

No hay comentarios:

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog