Final del patriarcado

es no acoger el modelo que nos degrada de lucha de sexos.
es seguir en el largo camino emprendido por mujeres y hombres
para vivir con respeto y dignidad.
nunca manipulación, violencia, odio enfermizo, cuando el amor se acaba.
es custodia compartida
ser independient@s económicamente.
casarse no ha de significar quedarse en casa cuidando a los niñ@s, más allá del tiempo necesario y pactado entre pama.

sábado, 10 de mayo de 2008

Llibertat Franki, llibertat Francesc Argemí, si us plau...


El 2004 Franki, un jove de Terrassa de 28 anys, era acusat d'ultratges a la bandera espanyola, d'atemptat a l'autoritat i de desordre públic. Va ser sentenciat a dos anys i set mesos de presó.

Divuit mesos a un pare violador... 2 anys y set mesos...a un jove un xic exaltat 2 anys i 7 mesos!!!


Detenen l'egarenc Franki, condemnat per haver ultratjat la bandera espanyola
La policia ha detingut el terrassenc Francesc Argemí, Franki, condemnat el 2005 a dos anys i set mesos de presó per haver ultratjat la bandera espanyola i haver atemptat contra l'autoritat el 2002 (vegeu-ne un reportatge de VilaWeb TV), segons que explica el col·lectiu Alerta Solidària. Fonts pròximes al detingut expliquen a VilaWeb que ja és a la galeria d'ingressos de la presó Model de Barcelona, on avui a les 18.00 hi ha convocada una concentració.
El Tribunal Suprem espanyol va denegar fa dues setmanes que s'admetés a tràmit el recurs interposat el 2005 per la seva advocadessa, Montserrat Salvadó, que va dir la setmana passada a VilaWeb que presentaria un recurs al Tribunal dels Drets Humans d'Estrasburg. L'advocadessa temia que el jutjat número 2 de Terrassa executés la sentència de seguida que rebés la notificació del Suprem espanyol. Si encara no s'havia fet efectiva, era perquè hi havia un recurs. Però des de la desestimació, la justícia espanyola tenia via lliure per a fer-lo entrar a la presó, encara que la defensa apel·li a Estrasburg. Alerta Solidària diu que Argemí no havia rebut la notificació oficial d'ingrés a presó i critica que la justícia no ha seguit el procediment ordinari per a detenir-lo. El col·lectiu Solidaritat Antirepressiva de Terrassa va fer dijous al vespre una concentració de suport a Francesc Argemí que va aplegar una vuitantena de persones que van voler fer arribar la protesta al ple municipal.

+ VilaWeb TV: Franki: el cas de la bandera espanyola (30/03/2006).

No hay comentarios:

Solas, Berlin is in Germany,On connaît la chanson,En nombre de la rosa, Amistad,Antonia"s line,Juno

  • Promesas del este, Amistad,
  • Persepolis, El jardinero fiel, La pesadila de Darwin, Una verdad incomoda,La pelota vasca, De xerranques i de nenes(De marelles et petites filles),
  • El laberinto del fauno
  • el Código da Vinci

Archivo del blog